MAAS 2.0 voor huisartsopleiders

Uitleg cursusgebruik LMS:
o Klik op Inschrijven
o Vind het cursusmateriaal onder het tabblad Materiaal en Onderdelen
o Schrijf je in voor de voor jou bedoelde training bij Onderdelen/Events

Omschrijving
Vanaf het najaar van 2021 is de MAAS 2.0 hét instrument om communicatieve vaardigheden van huisartsen(-in-opleiding) te analyseren. In deze e-learning worden huisartsen die als opleider bekend zijn met de voorloper van de MAAS 2.0 meegenomen in de wijzigingen.

Contact
Voor vragen over de cursus, kun je mailen naar Vivian Haverlach.

Wanneer je je inschrijft voor deelname aan een activiteit ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

De content in deze cursus is gemaakt door, en valt onder de verantwoordelijkheid van, de afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde van het UMCG.

Deze cursus is gratis

Onderdelen

  1. e-learning

    MAAS 2.0 - omscholing ervaren opleiders (H&O)

    Na afronding van de e-learning kunnen deelnemers aios begeleiden en beoordelen op het gebied van communicatieve vaardigheden in de huisartspraktijk met behulp van de MAAS 2.0. De MAAS 2.0 is een instrument om communicatieve vaardigheden van huisartsen(-in-opleiding) te analyseren met als doel hen inzicht te geven in sterktes en zwaktes op het gebied van arts-patiënt communicatie. De MAAS 2.0 is ontwikkeld in 2021 en vervangt de oude Maas Globaal. De doorlooptijd van deze module is ongeveer 80 minuten. Deze e-learning is gemaakt door Vivian Haverlach, afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde. De inhoud wordt periodiek beoordeeld en waar nodig aangepast aan de actualiteit. Voor inhoudelijke vragen kun je een e-mail sturen naar Vivian Haverlach. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.