Opleiding Transplantatieverpleegkunde

Uitleg cursusgebruik LMS:
o Klik op Inschrijven
o Vind het cursusmateriaal bij 'Onderdelen'

Inhoud
In deze leerweg vind je het lesmateriaal ter voorbereiding per lesweek. Dit kunnen artikelen zijn, voorbereidende opdrachten, filmpjes enz.

  • Klik hier om naar de landingspagina van de Vervolgopleiding Transplantatieverpleegkunde te gaan.

  • Klik hier om naar landingspagina van cluster Healthy Ageing & Langdurige Zorg te gaan.

Contact bij inhoudelijke vragen
(e) transplantatieverpleegkunde@umcg.nl

Wanneer je je inschrijft voor deelname aan een activiteit ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Deze cursus is gratis

Onderdelen

  1. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 1 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 1 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit en het actueel houden van de content, ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met je docent of een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  2. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 2 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 2 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met je docent of je kan een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  3. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 3 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 3 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met je docent of je kan een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  4. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 4 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 4 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met je docent of je kan een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  5. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 5 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 5 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Landurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met je docent of je kan een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  6. e-learning

    Transplantatieverpleegkunde - Week 7 (WIOO)

    Transplantatieverpleegkunde | Opleiding | week 7 Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met je docent of je kan een mail sturen naar transplantatieverpleegkunde@umcg.nl. Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.

  7. e-learning

    Besmettingsketen (WIOO)

    E-learning over de besmettingsketen en infectiepreventie. Deze e-learning is gemaakt door het cluster Healthy Aging en Langdurige Zorg van het WIOO. De eindverantwoordelijkheid voor de inhoudelijke kwaliteit, en het actueel houden, van de content ligt bij dit cluster. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met je docent of een mail sturen naar de zorgopleidingen@umcg.nl Voor functionele vragen kun je een e-mail sturen naar e-learning@umcg.nl. Druk op ‘Module starten’ om te beginnen.